belépek
belépek
belépek


2011. május 25.
MTV
Gáspár Laci május 28-án az MTV 1 megújult esti, Szerencse Szombat című műsorában zenél!
 
Gáspár Laci az MTV Nappali című műsorának vendége volt!
A Nappali című műsorban zenélt Gáspár Laci, akit sikerének titkáról és kisfiáról is kérdeztek a műsorvezetők!
http://premier.mtv.hu/Hirek/2011/05/24/16/Gaspar_Laci_zenel_Nappali_szinpadan.aspx
2011. május 01.
TV2 Nagy Duett
Gáspár Laci a Nagy Duett színpadán az apróságokkal!

A hatalmas sikert aratott produkcióban a Madách Musical Táncművészeti Iskola és a Kossuth Lajos Gyermekotthon növendékei léptek fel Laci mellett a TV2 Nagy Duett színpadán tegnap este Gáspár Laci: Apróság című dalával! Koreográfus: Kovács Zsolt.

2011. április 28.
TV2 Mokka
Gáspár Laci megálmodta, Sárközi Gyula, a Madách Musical Táncművészeti Iskola igazgatója pedig lehetővé tette, hogy létrejöhessen az a fantasztikus produkció, melyben Laci 26 tehetséges "aprósággal" lép együtt a Nagy Duett színpadára. A Madách Musical Táncművészeti Iskola és a Kossuth Lajos Gyermekotthon növendékei immár egy csapatként készülnek a nagyszabású esti show-ra Kovács
Zsolt koreográfus vezényletével.


2011. április 28.
TV2 Aktív
Hogy milyen izgalommal készülődnek a gyerekek és Laci a Nagy Duett különleges produkciójára kiderül az Aktív riportjából.

2011. április 26.
RTL Reggeli
Laci kispapás mindennapjairól mesélt a Reggeli vendégeként.
http://www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/126263
2011. április 19.
Megszületett az Apróság!
2011. április 18.
Gáspár Laci Apróság klippremier a hétfő esti Aktívban
Elkészült Gáspár Laci legújabb klipje! Kisfia születésére írt, Apróság című dal klipváltozata még számos meglepetést tartogat! Hogy miről is szól a klip, kiderül a hétfői Aktívban!


2011. március 30.
Gáspár Laci a kezdetekről mesélt a TV2 Magellán című műsorának
Gáspár Laci életét dolgozta fel a Magellán című műsor szombati adása! Az énekes a sikerekről és a kezdetekről is mesélt, sőt a forgatócsoporttal ellátogattak szülőhelyére és első munkahelyére is. Az anyag apropóját az is adja, hogy Laci nemrég leforgatott, Apróság című dalának videoklipjében is visszatekint életének fontos állomásaira. A videoklip hamarosan debütál a TV2 Aktív című műsorában.


2011. március 29.
Gáspár Laci és felesége először az Aktív nézőinek mutatta meg egyhónapos kisfiát, LacikátAz első fotók a babáról a Story magazinban!

A Story eheti címlaptörténete: Gáspár Laci és felesége, Renáta: "Így, négyen vagyunk egy család"2011. március 11.
Laci a Tv2-n
Gáspár Laci az újdonsült fiús apuka Klaudiának arról beszélt, hogy kisfia miatt még a munkatempóból is visszavett,hogy minél több időt tölthessen családjával.


2011. február 26.
Megszületett Gáspár Laci kisfia!
Gratulálunk Reninek és Lacinak!
Laci a TV2 Aktív című műsorának mesélte el a születés utáni első pillanatokat kisfiával!


2011. február 16.
Gáspár Laci - Apróság
Születendő kisfiához írta a dalt a népszerű énekes!

A hamarosan már kétszeres apuka, Gáspár Laci decemberben megjelent, ötödik, Nélküled semmi nem vagyok című nagylemezén már dedikált egy dalt a nemsokára világra jövő kisfiának!
Laci az album stúdiómunkái alatt tudta meg, hogy egy kisfiúval bővül a család. Így természetes, hogy szinte varázsütésre született egy újabb dal is a készülő lemezre, amit a születendő csöppséghez írt Laci! Gáspár Laci: "Már javában folyt az album felvétele, amikor megtudtam, hogy fiam fog születni. A gondolataim persze innentől kezdve folyton ide tértek vissza, egészen addig, amíg ki nem írtam magamból a dallamot, ami a fejemben motoszkált. A sorsfordító pillanatoknál az ember visszatekint, hogy helyes-e az irány amerre tart. Én is ezt tettem, és a dal kicsit összegzése is az életemnek. Lombos Márton szövegíró barátom így megírta azt a szöveget, ami tökéletesen fejezte ki azt az izgatottságot, amit a mai napig, sőt a kisfiam születéséhez közeledve, egyre inkább érzek!". Így megszületett a zenéjében es szövegében is a gólyahír ihlette Apróság című, élettel és vidámsággal teli, fülbemászó dal! A személyes hangvételű szerzemény természetesen igazi kuriózumként felkerült a lemezre, így Laci mindenkivel megoszthatja az élet egyik legnagyobb csodáját az Aprósággal!
© Mistral Music | Fotó: Arteriadesign | Design & Development: Thunder Studio