belépek
belépek
belépek


2011. február 09.
R\'n\'b világslágerek élőben
2011.02.11. Péntek 22.00 - Aquaworld Budapest - r'n'b világslágerek élőben! Fellépők: Gáspár Laci, Tóth Gabi
http://www.gem-b.hu/dj_gem-b/

2010. december 23.
Meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!
A Story magazin karácsonyi számában Laci és felesége, Renáta
mesélnek az olvasóknak a karácsonyi készülődésről és a babavárás
örömeiről!

Már karácsonyi hangulatban telt a TV2 Mokka reggeli műsora, melynek a
vendége volt Gáspár Laci és kislánya!

2010. december 20.
Gáspár Laci december 20-án a Class FM-en
December 20-án 18 óra után a JÁKSÓ TOP 20 című műsorának vendége Gáspár Laci lesz, aki többek közt új lemezéről és daláról is beszél!
2010. december 07.
Hallgassátok a Neo FM-et
December 7-én Gáspár Laci interjú a NEO FM-en este 8-tól!
2010. november 27.
Az év legnagyobb legnagyobb dedikálása!
Gold 2010 Best of válogatás lemez és karaoke dvd!
Dedikálás időpontja: 2010 december 4-én 11:00-tól 13:00-ig!  Allee bevásárlóközpont!

2010. november 20.
Gáspár Laci újra a Megasztár színpadán
A TV2 Megasztár 5. péntek esti fordulójának sztárvendégeket is felvonultató duett estéjén Gáspár Laci Kállay-Saunders András partnereként lépett fel egy világhírű Stevie Wonder dallal! A páros hamar összebarátkozott a felkészülés során, így Laci már Andrással együtt izgulta végig az adást az eredményhirdetésig és András sikeres továbbjutásáig.

Gáspár Lacival és Kállay-Saunders Andrással készült beszélgetés és a fergeteges produkció itt látható:

2010. november 15.
Frizbi
Hallgassátok meg Gápár Laci Hideg az éj című dalát a Frizbi műsorából!

2010. november 13.
A Hideg az éj most először hallható!
November 14-én, vasárnap este a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsor színpadán Gáspár Laci először adja elő legújabb, Hideg az éj című dalát, a napokban megjelent Nélküled semmi nem vagyok című albumáról!
2010. november 09.
Gáspár Laci a Vacsoracsata vendége
Ezen a héten Kakasy Dóra, Tóth Gabi, Kinizsi Ottó és Schobert Norbi mellett Gáspár Laci is bemutatja főzőtudományát a műsorban.
2010. november 03.
Gáspár Laci - Nélküled semmi nem vagyok
Megjelent a régóta várt új lemez: három év után új albummal jelentkezik Gáspár Laci!

A mai napig töretlen népszerűségnek örvendő egykori Megasztáros, Gáspár Laci három év után új stúdióalbummal, 12 fantasztikus dallal jelentkezik! A többszörös arany és platinalemezes énekes, az elmúlt években folyamatosan készítette dalait immár 5. albumára, az eredmény pedig egy igazán változatos és slágeres album lett!
A korongon a gyönyörű, lírai dalok mellett a már Laci védjegyévé vált, pop-os, funky-s, lendületes számok egyaránt helyet kaptak. A lemezre született egy nagyon személyes hangvételű dal is, amely egy születendő csöppség érkezésére íródott: az „Apróság” Laci hamarosan világra jövő kisfiához szól! Az albumra felkerültek többek között olyan ismert slágerek is, mint a „Megtalállak”, valamint a nyár egyik legtöbbet játszott dala, a „Fülledt, forró nyár”, illetve annak remix változata, amely hetek óta szerepel a MAHASZ Dance Top listáján!

Gáspár Laci: "Úgy érzem, az új lemezem visszanyúlik a gyökerekig. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy már pályafutásom legelején, az első albumomnál a közönség segítségével rátaláltam a saját „hangomra”, amely azóta is jellemzi a dalaimat. A későbbi lemezeimen több stílus irányába is élvezetes kirándulásokat tettem, de ezen az albumon azt a rám jellemző stílust és hangulatot szerettük volna újra átadni, mint a kezdetekkor. Első albumom megjelenése óta eltelt hét évben azért a zenémben és a magánéletemben is sok változást megéltem, amely az új lemezen szereplő dalok hangzásában, szövegeiben is éreződnek.

Rengeteg meglepetést tartogatok az új albumomon, melyen igazi öröm volt dolgozni. Örömzenélés volt ez a szó legnemesebb értelmében, könnyedén születtek a dalok, alig vártam, hogy megoszthassam az emberekkel!”

A lemez következő, kiemelt száma újra meghódítani készül a közönséget: a „Hideg az éj”című dal csodálatos dallamával, már a közelgő, meghitt, téli esték hangulatát idézi!
2010. október 16.
Összefogtak az énekesek az iszapkárosultakért

Tudjatok meg többet a szombaton tartandó ajkai segélykoncert részleteiről a Mokka videojából. Várunk mindenkit a rendezvényre, akik ilyen formában is szeretnének segíteni az iszapkatasztrófa károsultjain!

 

2010. október 11.
2010.10.16. Ajka - Sportcsarnok Jótékonysági koncert a vörösiszap katasztrófa károsultjainak megsegítésére
A zenészek is összefogtak, hogy segítsenek az iszapkatasztrófa károsultjain, október 16-án (szombaton) segélykoncerten vesznek részt az ajkai sportcsarnokban a vörösiszap áldozatainak megsegítésére. Fellép többek között az Animal Cannibals, Barbee, Brasch Bence, Csordás Tibi, Fluor, Gáspár Laci, Lola, Puskás Peti, SP, Sub Bass Monster. Az ajkai sportcsarnokba várnak a szervezők mindenkit, akik jelenlétükkel is segítenék az iszapkatasztrófa károsultjait.
© Mistral Music | Fotó: Arteriadesign | Design & Development: Thunder Studio